Start
Omhoog

 
Oscar
 
Het is een warme zomerdag 1492. Oscar de hertog van Brittanica,zit op een eilandje in de Grote Oceaan en hij
denkt:'zat ik nu maar in mijn kasteel aan de kust van Brittanica.'Maar ja helaas gaat dat niet' Ik zal jullie nu vertellen waarom hij dat niet kan.
 
In Oscar zijn kasteel begint een tunnel die uitkomt op zijn eigen eiland:ROBINSON.En als Oscar zich verveeld gaat hij naar Robinson,net zoals vandaag.Oscar wandelt door zijn tunnel en als hij eruit komt gaat hij lekker in de zon zitten.Maar net als hij terug naar huis wou gaan stortte de tunnel in.Oscar zit hier nu al drie weken en nog altijd is geen schip hem komen redden.
 
Nu vraag je je waarschijnlijk af wat Oscar op dat eiland at wel:de eerste avond at hij een palmboom op die was wel een beetje taai maar toch wel lekker.de volgende dagen at hij zijn hoed en schoenen op die naar frietjes met kip proefden op en zijn hemd en broek die naar vis met aardappellen proefden of naar Lasanga.Toen hij aan zijn slipje gekomen was stopte hij en dacht bij    zichzelf:Nu zal ik maar stoppen zeker?'
 
Na drie weken kwam Cristoffel columbus voorbij op weg naar Amerika.
Maar hij zag Oscar niet en voer voorbij.
 
Oscar stierf een dag laten aan een zonneslag zijn botten zijn teruggevonden door één van de leden van expeditei
Robinson en zijn te bekijken in het stedelijk museum van Leuven.
 
Einde
 

Door Monica.

 

  

 

Vragen of opmerkingen: redactie@kinderenwebhotel.be
Copyright © 2004 Kinderen (Deze gegevens mogen enkel en alleen gebruikt worden voor schooldoeleinden en op niet-commerciële basis, en niet als informatie voor websites. Enkel links zijn toegelaten. )
De redactie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten, of op ingezonden werken.